We hebben 6 gasten en geen leden online

329750
Vandaag
Gisteren
Deze Week
Hits / Maand
Deze Maand
Vorige Maand
Totaal
83
45
128
329070
1970
2781
329750

Uw IP: 34.231.21.83
2020-05-26 18:53:46

Algemene reisvoorwaarden Blue Moon BelgiumVZW

 

De Belgische supportersclub "Blue Moon Belgium vzw", die lid is van Manchester City F.C. Supporters Club (1949), werkt voor zijn leden regelmatig verzorgde voetbaltrips uit. Het doel van de vzw is het samenbrengen van zoveel mogelijk Belgische supporters van Manchester City F.C.

 

Deze algemenevoorwaarden hebben als doel duidelijkheid te creëren tussen de leden en het bestuur. Bij inschrijving voor één van onze voetbaltrips verklaart men zichautomatisch akkoord met deze algemene reisvoorwaarden.

 

  • Lidmaatschap

 

Iedereen die gebruik maakt van onze diensten (aankoop losse tickets of deelname voetbaltrip) , moet lid zijn van de vzw Blue Moon Belgium. Lid wordt men door betaling van het lidgeld. De prijs van dit lidgeld is niet permanent vastgelegd en kan variëren van jaar tot jaar.

 

Een lidmaatschap is strikt persoonlijk en mag niet worden doorgegeven.

 

Een lidmaatschap is geldig per voetbalseizoen, dus van juli van een bepaald jaar tot en met mei van het daaropvolgende jaar.

 

Door een lidmaatschap bij Blue Moon Belgium vzw wordt men ook automatisch lid van Manchester City F.C. Supporters Club (1949). Het lidgeld hiervoor is inbegrepen in het lidgeld van Blue Moon Belgium vzw

 

  • Wedstrijdtickets

 

Onze tickets worden geleverd door de Manchester City F.C. Supporters Club(1949). Deze zorgt ervoor dat al onze leden in het mate van het mogelijk allemaal bij elkaar zitten in het stadion. Al onze tickets zijn enkel geldig voor supporters van Manchester City.

 

Blue Moon Belgium biedt zowel tickets in totaalpakketten aan als ‘losse’ tickets.

 

- Mensen die dat wensen kunnen deelnemen aan de door ons vooropgestelde voetbaltrip. Alles wordt dan tot in de puntjes voor onze leden georganiseerd. Zij kunnen dan, met of zonder onze begeleiding, volledig genieten van de voetbaltrip. Zij kregen altijd alle nodige informatie mee om de reis tot een goed einde te kunnen brengen. Het bestuur van de vzw Blue Moon Belgium is ook altijd beschikbaar via telefoon of e-mail in geval van problemen.

 

Alle info wordt meegegeven via e-mail. De wedstrijdtickets worden tijdens de trip gegeven of kunnen aangetekend worden verzonden mits betaling van de portkosten door het lid.

 

-Losse tickets kunnen ook worden aangekocht zodat het lid vrij is om zelf zijn reis te organiseren. Deze worden doorverkocht met een fee. Deze fee is nodig omdat wij btw-plichtig zijn en wij ook op de verkoop van losse tickets btw dienen te betalen. Na aankoop en ontvangst (bij het bestuur) wordt het lid op de hoogte gebracht. De tickets kunnen worden afgehaald bij het bestuur of worden aangetekend verzonden mits betaling van de portkosten door het lid.

 

Tickets zijn altijd mogelijk tot alle beschikbare tickets weg zijn of na aanvraag tot de door ons vooropgestelde datum.

 

Leden die het totaalpakket betalen, krijgen voorrang op leden die losse tickets aanvragen.

 

  • Reis/voetbaltrip

 

We reizen steeds met het vliegtuig af naar Manchester,tenzij anders vermeld bij de voetbaltrip, wij kunnen dus niet verantwoordelijkgesteld worden indien de vlucht vertraging zou oplopen of uitgesteld zou wordenom eender welke reden (weer, technisch defect, staking,...). Wij zullen steeds zoeken naar de beste oplossing om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen in de mate van het mogelijke. Blue moon Belgiumkan niet verantwoordelijk, noch aansprakelijk worden gesteld voor dezegeleden verliezen/extra kosten die buiten onze wil om gebeuren.

 

Iedereen begeeft zich met persoonlijke middelen naar de luchthaven. Er wordt verondersteld dat men zich aanbiedt op luchthaven met een geldig ID-bewijs. De toegang tot het vliegtuig kan worden verhinderd wanneer de persoon niet over geldige ID-bewijzen beschikt. Ook hierin kan de vzw Blue Moon Belgium niet verantwoordelijk worden gesteld.

 

Uitwedstrijden (Londen, …) kunnen worden georganiseerd met een bus. Ook hiervoor gelden dezelfde regels en voorwaarden als bij een vliegtuigtrip. Opstapplaatsen, vertrek- en aankomsturen en alle andere info worden goed op tijd meegedeeld.

 

De oversteek van het kanaal gebeurt met de trein (Eurotunnel) of met de ferry.

 

In het geval van een bus, vragen wij ook nog aan onze leden om rekening te houden met de volgende zaken:

 

- Vergeet zeker je (geldige)identiteitskaartniet. Zonder (niet vervallen) ID-kaart geraak je niet op de trein/boot, en we wachten op niemand, aangezien anders de hele bus de trein riskeert te missen…

 

-Iedereen dient strikt op tijd aanwezig te zijn, zowel op de heen- als op de terugreis (afspraken terugreis worden op de bus medegedeeld). De bus dient strenge tijdsvoorwaarden te respecteren en hierin worden GEEN uitzonderingen gemaakt.

 

- Er wordt ook onderweg gestopt waar je eten kan kopen.

 

- Er wordt geacht dat er door supportersgeen Bengaals vuurwerk, geen verdoven middelen of geen sterke alcoholische drankenmeegenomen worden.Bij betrapping hiervan in de bus, wordt men uit de bus gezet.Niet iedereen mag het risico lopen om de match te missen als we gecontroleerd worden door de politie.

 

- Tijdens de busreis mag erNIETop deruiten van de busgeklopt worden. Indien dit toch gebeurt, en de ruiten breken, draai je zelf op voor de kosten. Dit geldt ook voor elke andere vorm van schade of vandalisme in de bus.

 

-Zoek geen ruziemet andere supporters, in de bus, aan het stadion of op de parking. We zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk indien je in het hospitaal of in de cel belandt. De bus wacht niet!

 

  • Hotel

 

Wij gaan steeds op zoek naar het beste prijs/kwaliteit hotel in het centrum van de stad Manchester. Wij opteren steeds voor een 3 of 4 sterren hotel of een appartement. De overnachtingen zijn steeds exclusief ontbijt, tenzij anders vermeld. Alle nodige info wordt steeds op tijd meegegeven.

 

  • Prijs

 

Bij elke voetbaltrip staat steeds eenprijs vermeld en deze houdt steeds in.
- Vlucht (H/T), tenzij anders vermeld
-Hotelovernachting of overnachting in een appartement
- Wedstrijdticket in het vak bij de supporters van ManchesterCity

 

- Reisverzekering voor de duur van de reis

 

Mocht door omstandigheden ( een plots stijgende pond) de vraagprijsniet voldoen dan wordt u daar ruim op voorhand van op de hoogtegebracht

 

  • Reisverzekering P&V

 

Mensen die de trip via ons maken, zijn verzekerd gedurende de volledige trip. Alle info over de verzekering kan je hieronder terugvinden.

De verzekering is niet van toepassing wanneer er enkel wedstrijdtickets werden aangekocht.

verzekering1

verzekering2

het Blue Moon Belgium vzw team

Kristof - Jurgen - Joost

ondernemingsnr: 0632.601.534

verzekering financieel onvermogen: Amlin

19.06.2015